Hakusessa olisi kaverille Salomonin vanhempaan Quest sarjaan sopivat touring/randopohjapalat. Kuva monoista täällä https://photos.app.goo.gl/3mzbazjCTeiLSksH6 vissiin vuodelta 2013. Varmaan voi ostaa koko mononkin jos on vastaavanlainen salomoni, hyvä ja halpa 25.5 em. pohjilla.

Haussa hyväkuntoiset Fjällrävenin Hybrid Lappland-housut koossa 48 ja väri vihreä. Voi tarjota myös muita Fjällrävenin pöksyjä esim. Vidda pro.

Ostetaan noin 160-170cm pitkät 95-105mm leveät vapaalaskusukset rando(pinni) siteellä. Tarjotkaa rohkeasti

Haluan ostaa primuksen alutech/titech kattilat. Kova-anodisoitu ja pinnoittamaton malli. Uutena tai hyväkuntoinen käytetty.

Ostetaan huonokuntoiset jääraudat. Tulee muuhun käyttöön, kunhan pysyvät jalassa. Tarvittaessa vaikka jeesusteipillä.

Mitat: leveys 38cm, korkeus 33cm, syvyys 13cm

Ostetaan randoside kokoa S (ei tekki) tytölle. Jos kiinni lyhyissä suksissa (140-150) niin ok.

Ostan lutu setin sisältäen piipparin, sondin ja lapion.

Ei tarvi olla siteitä.

Haluaisin ostaa perushyvän teltan retkeilyharrastuksen aloittamiseen. Yhden tai kahden henkilön, siedettävän painoinen. Käyttö pyöräretket yms lähiretkeily Etelä-Suomeen painottuen, eli kaikista äärimmäisimpiin olosuhteisiin ei ole ainakaan toistaiseksi menoa. Budjetti n. 250e.

Yhteys sähköpostilla, kiitos! Noudan pääkaupunkiseudulta.

Hei!

Jos jollakulla on ylimääräisenä 188 Corvus Freebirdit niin kiinnostais.

Tarjouksia mielellään postilla kuvan kanssa.

Terve! Ostaisin käytetyt tai uudet nousukarvat, kaikenkuntoiset otetaan huomioon. Pituudella ja leveydellä ei ole niin väliä, kunha pituus on yli 170cm.

Ostan hyväkuntoisen Akka rs -teltan.
Tarjoa.

Ostan Optimus Hiker+ -retkikeittimen.

Ostetaan kuivapuku merimelontaan. Koko 173 cm / 75 kg, eli noin naisten L / miesten M. Saa olla käytön jälkiä, tarvita uusia mansetteja, tms., mutta älä tarjoa halpispukua. Yhteydenotot sähköpostilla tai tekstiviestillä. Soittaakin saa, mutten työpäivän aikana pysty vastaamaan puhelimeen.

Hakusessa Black crows navis freebird sukset siteillä tai ilman. Mikäli varastossa etsimässä uutta omistajaa niin laita viestiä.

Tulevat itselle satunnaiseen käyttöön joten jos olet uudellamaalla ja tarvit lainaan niin voidaan järjestää.

Ostan nousukarvat tunturisuksiin viritettäviksi. Lev.max.50 mm. Saa olla käytetyt.

Ostan oakley airbrake laseihin peililinssin ei xl malli

Ostetaan lapsenkantorinkka (mielellään sadesuojalla). Nouto onnistuu Pääkaupunkiseudulta, Pohjanmaalta tai Etelä-Pohjanmaalta.

Ostan nousukarvat tunturisuksiin Hagan X-trace. Pituus 200 cm, mutta lyhyempikin käy. Tarjoa jos lojuu joutilaana: mattilajussi@hotmail.com

Sivut