Ostetaan Patagonia Nano Air -housut koossa L

Tarjoa!

Ostetaan Look Pivot 14GW stopparit koossa 75mm

Tarjoa!

Ostan hyväkuntoisen 2 hengen kupoliteltan. Riittää kun teltalla pärjää lumettomana aikana. Kaikkein keveintä lightweightia ei tarvi myöskään olla, esim. Hillebergin Allak olisi tosi jees! Mutta tarjoa ihmeessä sitä mitä löytyy, nouto mieluiten Varsinais-Suomen alueelta mutta Kusti polkee tietty myös.

Norronan kuoritakki tekis mieli hankkia ens talveksi ja kokeillaan nyt täältä jos sattuu jollain olemaan hyväkuntoinein käyttämättömänä.

Pitäis flikalle hankkia splittilauta siteineen ja skineillä. Laita koodia jos on about 155 lankku tarjolla.

Hakusessa 2 hengen kevyt teltta vaelluksille. Ehjää pitää olla ja mielellään korkeutta sen verran että istumaan mahtuisi.
Tarjoa spostilla yyveellä tai a.huhtaluoma(at)gmail.com
Mielellään Pirkanmaan alueelta nouto.

Ostetaan omaan käyttöön miesten Arc’teryx Alpha SV -kuoritakki:
- koko L.
- musta, oranssi tai punainen.
- vanhempi malli jossa on vyötärösäätö myös helmasäädön lisäksi.
- ehjä ja puhdas.
- ehdotukset/tarjoukset kuvien kera yv. tai esahyvarinen65@gmail.com

Ostetaan Osprey Poco kantorinkka. Mielellään aurinko- ja sadesuojalla. Ota yhteyttä ja tarjoa :)

Oletko vaihtanut pomocan skineihisi twintip/yms -koukut? Jäikö alkuperäiset suorat muovikoukut ylimääräisiksi? Nyt minun pitäisi kokeilla josko sellaiset toimisivat splitissäni paremmin.
Maksan rahaa ja postikuluja sopivasti.

Kiitos.

Jos kaappiin on jäänyt hyväkuntoinen talvimakuupussi vähälle käytölle, niin olen kiinnostunut ostamaan sen. Arvostan laatua ja olen valmis maksamaan keveydestä. Vasuri vetskari, nukkujan pituus 174, mahdollinen reissu tulossa pääsiäisenä.

Laita viestiä tai soita: 0409103128 Jaakko, relaan viesteissä ei ilmoitukset toimi

Ostetaan naisten noin 150cm splitboard siteillä tai ilman & skineillä tai ilman. Tarjoa ja keskustellaan!

Ostetaan 2-3 hengen hilleberg talviteltta. Esim nammatj gt, jannu, allak tai nallo gt.

Ostan splittisetin vapaalaskua aloittelevalle 179cm pitkälle laskijalle. Tarjoa:)

Moikka! Kokeeneelle laskijalle olisi randokamat hakusessa. Puuterilla on tullut laskettua vuosia mutta aina hissioffareilla. Muuta laskukokemusta löytyy ratalaskusta hiihdonopettajaan asti. Nyt palo takamaastoihin alkaa käydä suuremmaksi ja sopivat välineet siis hakusessa. Ensisijaisesti siis sukset + siteet kiinnostaa mutta myös skinejä ja monoja siinä samassa (tai erikseen) kannattaa tarjota. Itsellä mittaa löytyy noin 160cm joten 160-170cm pitkät sukset pitäisi löytää. Mononkoko on 24,5 mutta myös 25 ja 25,5 saa tarjota.

Halutaan ostaa Nordica Enforcer 104 free sukset. Pituus 186 tai 191.

OSTETAAN skinit!
Muiden keski-ikäisten tavoin haluaisin karata arkea läheiselle Kallavedelle ja niin sanotusti suksia v***n. Eli todellisuudessa menisin parin kilometrin päähän juomaan auringonlaskuun olusen.
Suunnitelmani oli loistava; saksan ebaystä siteet ja melkein roskiskama sukset. MUTTA, en tajunnut että muutkin ovat keksineet tämän loistavan suunnitelman ja kaikki metritavarana myytävät tai edulliset valmiit skinit on myyty loppuun jo ajat sitten.
Mikäli sinulla löytyy ylimääräistä karvaa tai valmista settiä niin tarjoathan!

Haluaisin ostaa pois nurkistasi otsikon sukset - siteitä en tarvitse, ellei jotkut tech-siteet satu olemaan kiinni. Tarjoa reippaasti, nouto Pääkaupunkiseudulta onnistuu, ja hinnan ollessa kohdillaan toki postitkin maksan. Yv tai tomppa piste holmstrom ät gmail piste com.

Elikkäs toinen side rikki ja toista kaivataan.

Sivut