Juoksu ja muu sportti

Polkujuoksu, seikkailu-urheilu ja vastaavat urheilulliset outdoorit.

share

Kotimaassamme on poikkeuksellisen hyvät olosuhteet trailrunningin harrastamiseen, mutta maailmalta löytyy kohteita, jotka tuovat lajiin täysin uuden ulottuvuuden Suomen tasaisiin metsäpolkuihin tottuneille harrastajille.

share

Relaa aloittaa uuden artikkelisarjan, jonka puitteessa testaamme yhteistyökumppaneidemme toimittamia tuotteita ja palveluita.  

share

Ulkoilmassa kisailu on rivakassa kasvussa. Jokaiselle viikonlopulle löytyy seikkailu- tai multisportkilpailu. Mistä hauskannäköisessä touhussa on kyse, mitä kisa vaatii ja miten niissä kannattaa toimia? Relaan bloggaaja Anne Dahlgren opastaa alkuun.

share

Videoiden tekeminen ei kuulu enää vain rullalautailijoille tai pyöräilijöille. Nyt Helsingissäkin nautitaan upeista juoksu- ja polkujuoksuvideoista.Lisätietolinkit: Trails in Motion Helsinki 2014 -leffailta to 29.5.

share

Keväisenä lauantaina Lopen hiljaisella kylätielläkin oli sykettä ja suuren urheilujuhlan tuntua. Ilvesjuoksijat saapuivat pelastamaan Ilvesreitin polkuja ja nauttimaan suomalaisesta luonnosta.Keskustelulinkit: Ilvesjuoksu 2014 tuloksetIlvesjuoksu 2014:n kuvagalleria

share

Polkujuoksu eli trailrunning on suosiotaan nopeasti kasvattava ulkoilu- ja liikuntalaji. Selvitimme miten polkujuoksijat löytävät kaikkein herkullisimmille poluille. Lisätietolinkit: Ilvesjuoksu la 17.5.Polkujuoksua UlkonaTV:ssä

share

Suomessa on poikkeuksellisen hyvät olosuhteet maastojuoksuun eli trailrunningiin. Oikealla asenteella ja välineillä lähimetsätkin muuttuvat vapaa-ajan paratiisiksi.

share

"Moni työmatkajuoksija pysyy tiukasti sileillä väylillä. Niin minäkin tein vuosia, mutta sitten rakastuin Keskuspuistoon", kirjoittaa helsinkiläinen Harri Junttila.

share

Houkuttelisiko kymmeniä kilometrejä jyrkkiä, liukkaita vuoristopolkuja koleassa sateessa parin kilometrin korkeudessa? Relaan bloggaaja Anne Dahlgren kävi pinkaisemassa maastojuoksukisan Ranskan malliin.