Kiipeily

share

Ankarat avotunturit vie maailman ääriin arktisen luonnon keskelle.

share

Helsinki Adventure Night -tapahtumassa julkaistu hanke pyrkii kannustamaan ja tunnustamaan esimerkillistä suomalaista kiipeilytoimintaa jakamalla vuosittain yhdelle tai useammalle merkittävälle kotimaiselle kiipeilyhankkeelle rahallista tukea ja antamalla sille ansaittua näkyvyyttä.

share

8.10. Lauantaina räjähtää - Helsinki Adventure Night 2016 & Reel Rock Tour 11 Pitkä hikinen päivä ja yö; unelmia, legendoja, kärsimystä ja saavutuksia.

share

Relaa esittelee yhteistyössä Camun kanssa tämän kauden mielenkiintoisimmat kiipeilyuutuudet.

share

Kolme ammattikiipeilijää lähti valloittamaan Himalajan Merua. Syntyi palkintovoittaja-dokumentti vuorten kutsusta ja vaikeuksista matkalla.

share

Huippujengi on uusi kotimainen viihdeohjelma, jossa kahdeksan julkisuudesta tunnettua henkilöä lähtee tavoittelemaan Etelä-Amerikassa sijaitsevan vuoren huippua.

share

Joulu on tunnetusti antamisen aikaa. Relaan tonttuarmeija otti tehtäväkseen selvittää, mitä pukinkonttiin päätyy vuonna 2015.

share

Tänä vuonna HAN:n ohjelma on erittäin kovatasoinen kaikilla osa-alueilla. Tervetuloa Bio Rexiin!

share

Kainsainvälisen vuori- ja seikkailuleffakiertueen tarjonta Suomeen jo kolmannentoista kerran 30.9. ja 1.10.2015.

share

Kiipeilijöiden suosikki verkkopalvelu kehittää mobiisovelluksen joukkorahoituksen turvin

share

Marraskuun viimeisenä lauantaina Helsinki Adventure Night kokoaa jälleen etelä-Suomen ulkoilijat saman katon alle. Viidettä kertaa järjestettävä tapahtuma on löytänyt kodin BioRexin tunnelmallisesta elokuvateatterista, jossa ollaan nyt neljättä vuotta peräkkäin.

share

Andreas Fransson ja JP Auclair ovat menehtyneen lumivyöryssä Patagoniassa.

share

Vuosikaudet kiipeilyn rajoja uudelle tasolle puskenut sveitsiläinen saapuu ensivisiitilleen Suomeen marraskuun 29. päivä 2014. Hakut hän jättänee kotiin, sillä Helsinki Adventure Night -tapahtumassa alppikiipeilyn supertähdeltä odotetaan lähinnä vauhdikasta esitelmää.

share

Steve Housen ja Scott Johnstonin Training for the New Alpinism on odotetuin vuorikiipeilykirja vuosikausiin. Alppikiipeilijä ja lääkäri Antti Oksanen kirjoitti Relaalle arvion opuksesta. Lunastaako teos odotukset? Kenelle se sopii?

share

Rocksport Magazine on uusi, hartaasti odotettu suomalainen kiipeilylehti. Lehti kertoo kiipeilykohteista ja reissuista sekä esimerkiksi antaa treenivinkkejä.

share

Chamonix'ssa heinäkuun 25. päivä kuolleet suomalaiskiipeilijät menehtyivät lähestyessään varsinaista kiipeilyreittiä. Tässä Relaan raportti siitä, mitä vuorella tapahtui.Keskustelulinkit: Keskustelu onnettomuudesta ja onnettomuuden syistä

Sivut