Ohjattu jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä

Lauantai, 6. helmikuu 2021
Espoo
Nuuksiontie

Ohjattu jääkiipeilykokeilu yhteisryhmässä

Ohjattuja jääkiipeilykokeiluja yhteisryhmässä järjestämme Nuuksion jääpuistossa tammi-maaliskuun 2021 aikana viikottain.

Jääkiipeilykokeilu sopii erinomaisesti sinulle joka haluat tulla kokeilemaan jääkiipeilyä tai tuoda ryhmäsi kokeilemaan kiipeilyä ilman aiempaa kiipeilykokemusta. Kahden tunnin mittaisessa kokonaisuudessa pääset tutustumaan jääkiipeilyvarusteisiin, kiipeilemään ja usein myös varmistamaan toista kiipeilijää ohjaajan valvonnassa. Jääkiipeily on sopiva liikuntamuoto yritysryhmille esimerkiksi asiakastilaisuudeksi tai työntekijöiden virkistystapahtumaksi. Se sopii mukavaksi perheaktiviteetiksi, kaveriporukalle tai vaikkapa polttarien ohjelmanumerona.

Ohjatulle jääkiipeilytunnille voit palata aina myös uudelleen kokeilun jälkeen. Jääkiipeilykokeilu sisältää kahden tunnin mittaisen ohjauksen ja tarvittavien kiipeilyvarusteiden vuokran.

Järjestämme kauden aikana yhteisryhmäkokeiluja, joihin voi ilmoittautua verkkokaupassa. Valitse sopiva ajankohta alhaalla olevasta valikosta. Lisäämme yhteisryhmäaikoja kauden aikana. Jos sinulla on lahjakortti, ilmoittaudu sinulle sopivaan ryhmään.

Tervetuloa mukaan!

Yhteiskokeilujen lisäksi järjestämme Ohjattuja jääkiipeilykokeiluja yksityisryhmässä. Ajankohta yksityisryhmälle sovitaan aina asiakkaan toiveen mukaan, joko lahjaa ostettaessa tai myöhemmin sähköpostitse. Ole rohkeasti yhteydessä ja ehdota aikaa sinun omalle porukallesi.

Osallistujien terveydentilan tulee olla sellainen, ettei kohtuullisen raskaasta liikunnasta aiheudu vaaraa ja alaikäraja on yhdeksän vuotta.

 

Hinta: 65€ (sis.alv)

Kurssi järjestetään Nuuksion jääpuistossa Adventure Partnersin jääseinällä.

Lisätietoja ja ilmoittautumiset:

https://adventurepartners.fi/product/ohjattu-jaakiipeilykokeilu/

 

Foorumit: