Lumiturvallisuuskurssi – Lumiturvallisuuden jatkokurssi (FINLAV Lumiturvallisuus 2)

Lauantai, 27. maaliskuu 2021 - Tiistai, 30. maaliskuu 2021
Lyngen, Norja

 

Lumiturvallisuuskurssi (FINLAV Lumiturvallisuus 2 ) on lumiturvallisuuden jatkokurssi, joka on tarkoitettu vapaalaskijoille,  jotka harrastuksensa takia kulkevat lumivyörymielessä haastavissa maastoissa. Kurssin tavoitteena on antaa osallistujalle tietoa ja työkaluja turvallisemman hiihtopäivän saavuttamiseksi. Osallistuja oppii keräämään tarvittavaa tietoa maastosta, olosuhteista ja lumipeitteestä myös alueilla, jossa vyöryennusteet ovat puutteellisia.

Järjestämme kaksi 4:n päivän mittaista lumiturvallisuuden jatkokurssia 27.- 30.3.2021 Pohjois-Norjassa Lyngenin/ Nordskjobotnin alueella. Kurssille mahtuu 6 osallistujaa / kurssi. Lumiturvallisuuskurssimme pohjautuvat Suomen Lumivyörykoulutukseen (FINLAV).

Pääkouluttajina kursseilla toimivat ACMG Ski Guide lumiturvallisuuskouluttaja Eeva Mäkelä sekä lumiturvallisuuskouluttaja Kai Lehtonen.

*HUOM! Olemme tehneet alustavan majoitusvarauksen teitä asiakkaita varten retkillemme. Majoitus on varattu Vollan gjestestuassa Nordskjobotnissa topptur retkille 26.3-30.3. ajalle. Majoitus maksetaan suoraan hotellille saavuttaessa. Hinnat ovat per henkilö per yö ja sisältävät kattavan aamiaisen:  2:n hengen huone 77 eur , 1:n hengen huone 103 eur.

Sisältö:

-Riskienhallinta lumivyörymaastossa
-Päätöksenteko vyörykorttia apuna käyttäen
-Reitin suunnittelu
-Rannikko- ja mannerilmaston erot
-Stabiliteettitestit lumeen
-Navigointi haastavissa olosuhteissa
-Vyörypelastustesti

Lumiturvallisuus 2 kurssilla tietoa päätöksentekoon haetaan myös lumipeitteestä.

Ennakkovaatimukset:

Lumiturvallisuuden peruskurssi käytynä tai on muilla tavoin hankkinut vastaavat tiedot ja taidot.

Hinta:

Kurssin hinta on 580 euroa. Maksamalla varausmaksun 300 euroa, osallistuja vahvistaa paikkansa kurssilla. Loppumaksu maksetaan laskulla 60 päivää ennen opastuksen alkua.

Huomioithan että hinta ei sisällä kuljetuksia, majoituksia, ruokailuja, retkellä tarvittavia henkilökohtaisia varusteita. Olemme varanneet asiakkaille majoituksen Vollan gjestestuasta Nordskjobotnista. Tiedoksi että jos sinulla on retkeily- tai matkailuauto, Vollanissa on tarjolla myös sähköpaikkoja autoille.

 

Hinta: 580€ (sis.alv)

Lisätietoa ja ilmoittautumiset:

https://adventurepartners.fi/product/lumiturvallisuuden-jatkokurssi-norjan-lyngenissa/

 

Foorumit: