Lumiturvallisuus 1 Pallaksella

Perjantai, 5. maaliskuu 2021 - Sunnuntai, 7. maaliskuu 2021
Pallas

Lumiturvallisuuskurssimme pohjautuu Suomen Lumivyörykoulutukseen (Finlav). Järjestämme Pallaksella kolmen päivän mittaisen lumiturvallisuus 1 kurssin. Kurssi on jaettu kolmelle päivälle jotta osallistujat saavat nauttia oppaamme kanssa myös Pallaksen hienoista laskumahdollisuuksista

Kurssimme on painotuksella käytännön lumivyörytietoutta harrastajalle. Käytäntöä siitä, miten lumivyöryjä vältetään ja miten vyörypelastustilanteessa toimitaan.  Nämä ovat jokaisen takamaastohiihtäjän ”Must have” taitoja ja tietoja. Muistathan varmistaa että myös hiihtokaverillasi on tiedot ja taidot lumiturvallisuudesta sekä osaamista toimia mahdollisessa pelastustilanteessa.

Suomen Lumivyörykoulutus, Finlav on verrannollinen aikaisemmin tarjoamamme Ruotsalaisen Svelav koulutusjärjestelmän kanssa.

Tarkan kurssikuvaksen ja lisätiedot löydät täältä 

Hinta: 3 pv kurssin hinta 390 eur

Lisäpalvelumme:

Majoitus: 3 yötä ajalle 4.-7.3.2020 ( to-su) Tarjoamme Lapin kursseillemme osallistujille palveluna myös majoitusmahdollisuuden Hanurila adventure lodgellamme sisältäen aamiaisen ja yhteiskuljetuksen päivittäin kurssipaikalle yhteensä 195 eur/hlö. Majoitus on tarjolla kurssilaisille myös ennen ja jälkeen kurssin, jos haluat pidentää retkeäsi. 

Lentokenttäkuljetus: Järjestämme yhteiskuljetuksen kurssilaisille lentokentältä ja lentokentälle 30 eur/hlö. Tiedustele rohkeasti lisää majoituksesta sekä kuljetuksista: Adventure Partners Lapin retkien ja kurssien matkanjohtajanne teija@adventurepartners.fi  

Foorumilinkki: 
menot
Foorumit: