Eräensiapu jatkokurssi- Bridge (WAFA to WFR) 16.- 19.11.2020

Maanantai, 16. marraskuu 2020 - Torstai, 19. marraskuu 2020
Vierumäki

Koulutuksen kuvaus ja tavoitteet

 

Bridge eli from Wilderness Advanced First Aid (WAFA) to Wilderness First Responder (WFR) on eräensiavun jatkokurssi, joka on suunniteltu retkeilijöille, outdoor-alalla toimiville henkilöille tai riskialttiissa ympäristöissä työskenteleville henkilölle, jotka toimivat olosuhteissa, jonne avun saanti voi olla vaikeaa. Kurssi keskittyy eräensiavun lisäksi kriittiseen -ja johtajuusajatteluun. Kurssilla voit päivittää WAFA-sertifikaattisi Wilderness First Responder tasolle neljässä päivässä sekä päivittää oman WFR-sertifikaattisi ajan tasalle.

 

Kouluttajilla on terveydenhuoltoalan ammattilaisen pätevyys sekä laaja ja monipuolinen kokemus eri pelastusorganisaatioista ja eräolosuhteissa toimimisesta. Opetustuntien määrä kurssilla on 38 tuntia ja koulutukseen kuuluu myös varsinaisen opetuksen ulkopuolella tehtäviä ryhmä -ja yksilötöitä. Kurssin läpäisyn vaatimuksena on 100% osallistuminen opetukseen ja kurssin  lopputentin hyväksytysti suorittaneet saavat WFR-todistuksen sekä WFR-kortin, joka on tunnettu ja tunnettu maailmanlaajuisesti.

Kurssi alkaa kello 9:00. Kurssikielenä on englanti ja kaikki materiaalit ovat englanniksi.

  Kurssin hinta

 

Paketti A

Sisältää opetuksen ja oppimateriaalit sekä lounaat ja
päivälliset. Ruoat tulolounaasta – viimeisen päivän lounaaseen.
Ei sisällä majoitusta.

450 €/hlö 

Paketti B

Sisältää opetuksen ja oppimateriaalit, majoituksen
aamiaisella sekä lounaat ja päivälliset. Ruoat tulolounaasta – viimeisen
päivän lounaaseen.

Hinta 550€/hlö

 

 

Ilmoittautumiset ja tiedustelut

 

Täytä ilmoittautumislomake ja lähetä sitova ilmoittautumisesi 2.10.2020 mennessä.

 

Kerro ilmoittautumisen yhteydessä otatko A vai B paketin.

Mikäli tarvitset lisäöitä ennen kurssia tai sen jälkeen, voit varata sen itse suoraan Vierumäeltä: https://vierumaki.fi/majoitushaku

Koulutuksen toteutuminen, joka edellyttää minimimäärän ilmoittautuneita, varmistuu viimeisenä ilmoittautumispäivänä. Jokaiselle ilmoittautuneelle lähetetään lisätietoja viimeisen sitovan ilmoittautumispäivän jälkeen tarvittavista varusteista sekä ajo-ohjeet kurssipaikalle.

Seuraamme COVID-19 tilanteen etenemistä ja pidätämme oikeudet muutoksiin.

 

Mikäli sinulla herää kysymyksiä kurssista, olethan yhteydessä meihin.

Michelle Suni

Outward Bound Finland

toimisto@outwardbound.fi

050-321 24 84

www.outwardbound.fi/retkeilykursseja/eraensiapu-bridge-wafa-to-wfr/

 

Kurssista sanottua

 

 Ensiavun opettelu kannattaa aina ja kaikkialla, mutta jos toimintaympäristönä on erämaa tai luonnonhelma kaukana sivistyksestä, täytyy perinteisiin oppeihin nähden olla hieman avarakatseisempi. Silloin potilasta kohtaavien ongelmien lisäksi syrjäinen sijainti ja vaihteleva ympäristö aiheuttavat uhkia sekä hoidettavalle että kaikille auttajille, ja riski-hyöty suhteen ymmärtäminen on entistä tärkeämpää.”

 

 Referenssi

 

”FINNARP Suomen Etelämanner-tutkimusohjelma työskentelee eristäytyneissä olosuhteissa, missä onnettomuuden sattuessa mahdollisuudet avunsaantiin ja evakuointiin ovat rajalliset. Lähin ja nopein apu ovat retkikunnan muut jäsenet ja työtoverit. WMA eräensiapukurssit soveltuvat tästä syystä erinomaisesti henkilökuntamme koulutukseen.”

-Mika Kalakoski, Päällikkö FINNARP / Ilmatieteenlaitos

 

Foorumit: