Myydään vähän käytetyt ja hyväkuntoiset Burton Concord Boa -lumilautakengät kahdella Boa-kiinnityksellä. Nauhoilla on elinikäinen takuu. Laskupäiviä kengillä on alla n. 15 ja ne on ostettu 4.2.2018. Kenkien koko on 11 (US) / 44 (EU) (oma jalkani on kokoa 43, pituus tarkalleen 26,7mm). Burtonin kengät ovat käsittääkseni yleensä n. yhtä US-kokoa pienemmät.

Hinta Stadiumissa ostohetkellä 349 euroa.

Joko nouto Oulun keskustasta, jossa kenkiä voi myös käydä kokeilemassa, tai ennakkomaksu ja paketti postiin. Postitettaessa postikulut lisätään hintaan.

Lisätietoja:
- Nauhoitus: Dual Zone Boa® Coiler-suljenta Burton-eksklusiivisilla New England Ropes -nauhoilla, joissa elinikäinen takuu
- Sisäkenkä: Imprint 3 -vuori Focus Cuff -varrella
- Pehmustus: DynoBITE EST®-optimoitu ulkopohja strategisesti sijoitelluilla, pitävillä kumityynyillä ja ReBounce-pehmustuksella ja lämpöä eristävällä ja heijastavalla Sleeping Bag Reflective -foliolla (ulkopohjan kumi sisältää kierrätettyä materiaalia)
- Wishbone-ylävarsi
- Fleksilovet
- 1:1 Medium Flex PowerUP -etuläppä/iltti
- GripLITE Backstay Design
- Mukavuus: Total Comfort -rakenne
- Shrinkage jalanjäljen pienennysteknologia
- Lumenpitävä vahvike sisällä (Snow-Proof Internal Gusset), Level 2 Molded EVA -pohjallinen ESS Support Shank -tuki ja antimikrobinen Aegis-käsittely

Lisätietoja: https://www.evo.com/outlet/snowboard-boots/burton-concord-boa

Koko: 
44 / 11
Hinta: 
175,00 €
Paikkakunta: 
Oulu
Postitus: 
Kyllä

Myyjän yhteystiedot

Myyjän yhteystiedot näytetään vain Relaaseen kirjautuneille käyttäjille.