Nyt on tilaisuus ostaa alle puoleen hintaan Klättermusenin ehkä kaikkien aikojen paras reppu, Arvaker 40, mahtavalla lisävarustepaketilla joita ei enää kaupoista saa. Reppua on käytetty erittäin vähän ja se on todella hyvässä kunnossa. Ei juurikaan uutta häpeä. Mitään kulumia ei ole ja mitään ei ole rikki.

Laatu on taattua ruotsalaista Klättermusenia. Materiaali on erittäin kestävää ja pohjassa lisäksi vielä Kevlar vahvikkeet. Repussa on erittäin hyvät kanto-ominaisuudet ja sen on suunniteltu niin että painavammankin kuorman kanto onnistuu helposti. Rinkassa on kevyt tukeva metallinen kehys. Repun olkaimet sekä irrotettava lantiovyö voidaan säätää erittäin tarkasti, täysin portaattomasti niin leveys kun korkeus suunnassa. Reppu on osoittautunut käytännössä lähes vesitiiviksi vaikka sitä ei valmistaja lupaa. Repussa on todella kätevä telttahylly jossa pitää tukevasti teltan (tai alusta/makuupussi) kiinnitettynä metalliseen runkoon ja repun sisältä säästyy tilaa. Vesisateella kätevä kun ei tarvitse reppua avata leiriä pystyttäessä, ja sama purkaessa kun voi kaiken pakata teltassa valmiiksi ja lopuksi purkaa teltta ja laittaa hyllylle repun päälle.

Repun sulkumekanismi on rullattava ja kiinnitys hakasilla, joten mitään rikkimentävää vetoketjua ei ole ja pieni ylipakkauskin on mahdollinen. Repussa on paikka juomarakolle. Sisällä pieni tarviketasku sekä ulkopuolella kannessa toinen tasku mihin pienempiä tavaroita voi laittaa.

Lisäksi reppu on varustettu lähes kaikilla lisävarusteilla, joista osaa ei enää ole edes saatavilla.

Paketissa on
- Klättermusen Arveker 40 rinkka (ovh 370,-)
- 2x 6 litran sivutaskuja (=12 litraa lisätilaa!). (ovh 90,-)
- 12 litran rullatasku eteen. (ovh 81,-)
- Joustava meshtasku (ovh 37,-)
- Juomapullotasku (ovh 35,-)
- 2x vyötaskuja. (ovh 35,-/kpl)

(ovh kaikille on 683,- ! )

Näillä lisävarusteilla voidaan repun “koko” kasvattaa 40 litrasta, yhdellä sivutaskulla 46litraan, kahdella sivutaskulla tai pelkällä isolla rullataskulla 52 litraan tai kaikilla taskuilla 64 litraan (ja lisäksi pitää muistaa loistava telttahylly, joten reppu vastaa helposti n 80 litran rinkkaa. Lisäksi repun edessä on paljon kiinnityspisteitä sauvoille, solumuovipatjalle, jne.

Näiden lisävarusteiden avulla reppua voi käyttää erittäin modulaarisesti ja se voidaan aina tehdä sopivaksi niin lyhyille päiväreissuille kun pitemmille vaelluksille. Yksi reppu kaikkeen, kesät talvet!

Lisäksi on vielä saatavilla Klättermusenilta reppuun sopivia lisävarusteita kuten varustelenkit, suksipidikkeet sekä kypäräpidike.

Tässä hyvä valmistajan video ominaisuuksista: https://www.youtube.com/watch?v=-Vubo9CRR9Q

Koko: 
40
Hinta: 
340,00 €
Paikkakunta: 
Äänekoski
Postitus: 
Kyllä

Myyty

tapza
Re: 40-60 litrainen rinkka/reppu m-l koko Klättermusen...

Varusteet

Kuvat: