Historia

Relaa.com on Suomen vanhin ja suosituin ulkoilufoorumi. Sen taustalla on legendaarinen vuonna 1999 perustettu Rakka.net.
 

Taustalla Rakka.net vuodesta 1999

Relaa.com on Suomen vanhin ja suosituin ulkoilufoorumi. Relaa.com on legendaarisen Rakka.net-saitin suora jälkeläinen. Rakka.net oli vuonna 1999 perustettu ulkoilijoiden keskustelufoorumi, sisältöpalvelu ja yhteisö.

Rakka.netistä yritettiin kehittää kaupallisesti kannattavaa liiketoimintaa. Rakka.net oli keskeinen osa sekä suomalaista ulkoilu- ja vapaaurheiluelämää että suomalaista ensimmäisen vaiheen "nettibuumia".

Varsinainen Rakka.net lopetettiin kaupallisesti kannattamattomana vuonna 2003. Tuolloin toiminta ja käyttäjät siirtyivät perustettuun Relaa.com-palveluun.
 

Relaa.com vakiinnutti asemansa 2003-2010

Relaa.comia ovat pyörittäneet pitkäjänteisesti Rakka.netissä vaikuttaneet Sami Kuusela ja Mikko Paartola. Heidän rinnallaan on toiminut pitkään useita uskollisia ja jo Rakka.netissä vaikuttaneita keskustelumoderaattoreita. Hyvien ja pitkäaikaisten moderaattorien ansiosta ulkoilukeskustelu on ollut korkealaatuista. Relaa.comista onkin muodostunut arvokas suomalaisen ulkoilun tietovarasto.
 

Relaa.comin uudistus 2011

Keväällä 2011 Sami ja Mikko saivat avukseen jo Rakka.netiä käyttäneet aktiiviulkoilijat Antti Laihon, Artturi Krögerin, Juha Viitalan, Markku Jussilan ja Arttu Muukkosen. Uuden porukan voimin Relaa.comia on uudistettu ja laajennettu. Tavoitteena on tehdä Relaa.comista Rakka.netin kukoistuskautta vastaava monipuolinen ulkoilualan palvelukokonaisuus. Uudessakin Relaa.comissa ulkoilijayhteisö ja keskustelut ovat keskeisimmässä asemassa, mutta niitä pyritään tukemaan tarjoamalle ulkoilijoille myös keskusteluihin liittyvää laadukasta toimitettua sisältöä sekä muita toivottuja palveluja.
 

Relaa.com kunnioittaa vuonna 1999 käynnistynyttä historiaansa, mutta suuntaa jatkuvasti tulevaisuuteen. Elämä on ulkona. Relaa netissä.