1 viestiä / 0 new
Uusin kirjoitus
juska-

Tarttee näköjään vaihtaa nää messinkiset touring bracketien "puslat". Väittivät vaan ZeroG:llä että niitäpä ei voi vaihtaa, vaan pitää ostaa uudet touring bracketit à 30€... Pitää kysyy Sparkin mielipide asiaan.
Kaks kautta takana noilla paloilla, äkkiä kuluu ku joutuu traverseilla hiihtelemään.

Kuvat: 
sirmrharry

Moi Juska,

Ja terveisiä Chamonix'hin. Varmasti puslat olisi vaihdettavissa, mutta oikean kokoisten löytäminen voi olla vaikeaa, ellei Sparkilta uusia saa. Heillä oli vanhempiin siteisiin myynnissäkin vaihtopuslat, mutten osaa arvioida miten Tesla-systeemiin sopivat: https://www.sparkrandd.com/gear/blazeburner-bushing-replacement-kit/ Jos Blazen / Burnerien pinnit on samaa paksuutta Teslojen kanssa niin noilla voisi onnistuakin.

Sparkin kamppeet on kyllä käytössä kivoja, mutta tuntuu ettei kovin kestävistä välineistä valitettavasti voida puhua.

Ebaysta näyttää löytyvän: https://www.ebay.com/itm/Splitboard-Messingbuchse-Tesla-Bracket-Gleitlag...

juska-

Katos sakemannit on jostain saaneet puslia myytäväksi, pitää harkita tilaamista jos ei muualta löydy apua! Ihan rapee on toiki 5e/laaki kyllä.
Joskun sainkin ZeroG:ltä vaihtopuslia, mutta ne on nyt kadoksissa. Muistaakseni oli jopa Tesla-malliin eikä pinnillisiin. Mulla ainakin pinnillisissä oli jotain muovia ne liukupinnat...?

Edit: vastasivatkin juuri Sparkilta uteluuni ja lupasivat lähettää uudet touring bracketit takuuseen. Sanovat että vaihdetut puslat ei tuppaa pysyä kiinni, joten siksi ei löydy varaosia...

sirmrharry

Ostin alesta Sparkin vanhemmat crossbarit ja vaikuttavat kyllä todella jämäköiltä.

Kuvat: 

Sivut